Чи закінчиться війна до Різдва: Британський маршал оцінив шанси розгрому армії Путіна

Існує 30-40%, що війна в Україні може завершитися до Різдва. Цьому передуватиме повний розгрома російської армії. Після поразки на Харківщині російські війська наразі не зможуть перехопити ініціативу і продовжити наступальні дії проти української армії, передають Патріоти України.

Такою думкою поділився маршал Королівських ВПС Британії у відставці, колишній генеральний директор Академії оборони і генеральний директор Об'єднаного стратегічного командування з розвитку збройних сил Едвард Стрінгер в ефірі Sky News.

"Я завжди думав, що це кінець війни відбудеться наступного року. Я думаю, що зараз це (закінчення війни в поточному році - ред.) можливо, і не хочеться бути людиною, яка говорить, що все закінчиться до Різдва, але зараз можливо, що в російських збройних силах може статися колапс... мова йде про 30-40%, і це ставить під питання майбутнє Путіна, путінізму, і захід повинен зараз дуже сильно задуматися про те, як буде виглядати світ після Путіна", — Стрінгер.

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...