​Чикаго, відкриття філії "Центру політичних інновацій": Як бачимо, не всі в Америці мають бажання підтримувати Україну (відео)

"Чикаго, відкриття днями філії "Центру політичних інновацій". Так, це теж Америка - вона і така теж. Тому настільки важливо послідовно переконувати їх в необхідності підтримувати Україну. В тому, що ця підтримка використовується вповні і без зловживань", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Бо, як бачимо, далеко не всі в Америці мають бажання підтримувати Україну, протистояти Росії. Далеко не всі вбачають в Росії реальну небезпеку всій планеті і зокрема США.
Але російська пропаганда не приховує хворих амбіцій: "Дойдём до Нью-Йорка!" і мапа атакування (так, ідіотизм, але свідчить про невипадковість слогану - вони детально обдумували цю ідею). Про котрі саме ми маємо регулярно нагадувати Америці.
Щоб американці, коли їх агітують виступати проти фінансування і збройної допомоги Україні, мали перед очима плани атак на їхні міста. І нагадування, що Росія досі ядерна держава. І зараз на нашій території ведеться війна за нормальне майбутнє і США також".

Тікай, Федорович, тікай... На головному пропагандистськоу телешоу путіна раптово рознесли Януковича

середа, 24 квітень 2024, 6:24

На росТБ пропагандисти договорилися до того, що Янукович також був фашистом й русофобом. Його обзивали останніми словами, хоча самі просували цю кандидатуру. Про це говорить журналіст Денис Казанський. Один із гостей ефіру, який перейшов на бік ворога,...

Байден з підписом обіцяє не тягнути: Сенат США підтримав проголосований палатою Представників законопроект Джонсона про допомогу Україні

середа, 24 квітень 2024, 5:48

Вночі 24 квітня (за Києвом) Сенат США схвалив пакет допомоги Україні, Ізраїлю та Тайваню, де на підтримку України передбачено понад 60 млрд доларів. . Як стало відомо з трансляції засідання, законодавці схвалили цей пакет переважною більшістю голосів. ...