"Чим довше суспільство тиснутиме - тим довше Татаров буде в ОП": Арестович пояснив логіку Зе-команди

Зважаючи на кадрову політику влади, можна дійти висновку, що думка виборців не є для неї важливою.

За словами Олексія Арестовича, в Офісі президента сприймають справу Олега Татарова як тиск на себе. Про це радник глави ОП Андрія Єрмака та прес-секретар української делегації в ТКГ Олексій Арестович розповів у інтерв'ю "Бабелю", інформують Патріоти України.

В розмові журналісти сказали Арестовичу, що, зважаючи на кадрову політику влади, можна дійти висновку, що думка виборців не є для неї важливою. Вони заявили, що до Офісу президента приходять люди з неоднозначною репутацією та назвали серед таких, зокрема Олега Татарова, Михайла Подоляка та, власне, Арестовича. На це їхній співрозмовник відказав:

"А в кого хороша репутація? Про кого можна сказати, що він із кимось не працював або не знайомий? Про Нефьодова навіть у відкритих джерелах я можу знайти стільки, що ви скажете, що його розстріляти потрібно. Горбулін - у владі. Рябікіна не знаю... Розповісти і щось знайти можна на кого завгодно."

На це журналісти зазначили, що сам Арестович публічно зізнавався, що використовував "чорні" технології для боротьби з Росією та називав себе аферистом. Інтерв'юери запитали в радника Єрмака, як влада може співпрацювати з такою людиною як він.

"Запитайте у влади. Серйозні люди так не міркують. Орієнтуватися на такі речі - означає працювати під тиском. Єрмак і президент, за моїми відчуттями, не працюють на умовах і під тиском. Це стосується і Татарова: чим довше тиснуть на тему Татарова, тим довше Татаров там буде", - відповів він.

Журналісти нагадали, що Татаров говорив, що майданівці бʼють "Беркут", коли все було рівно навпаки. Це не можна ігнорувати і називати шантажем. "Татаров - офіцер: йому наказали, він виконав", - відповів Арестович.

Оточення Харкова можливе? Військовий експерт відповів, чи вдасться ворогові захопити місто

субота, 18 травень 2024, 9:05

Російські окупанти не мають достатньо сил для прориву до Харкова через Вовчанськ, Куп'янськ або з напрямку Луганщини. Про це сказав генерал армії України, голова Служби зовнішньої розвідки України 2005-2010 рр. Микола Маломуж в ефірі телеканалу "Еспрес...

Імперські амбіції не гаснуть: Більшість жителів Росії за припинення війни, але не згодні повернути захоплене

субота, 18 травень 2024, 8:45

Абсолютна більшість жителів Росії підтримують війну з Україною. Вони схвалили б рішення Володимира Путіна припинити її за умови, що захоплені території не повернуть. Про це повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на дані опитування "Левада-Центру". З вер...