Чим глибше, тим більше: Перед початком Революції Гідності чоловік пропутінської секретарки Зеленського Олександр Гогілашвілі об’єднався з прокремлівським “Оплотом” (відео)

Зеленський в оточенні своїх "Штирлиця" та "радистки Кет"?

У червні 2013 року до сьогодні заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі дав спільну пресконференцію з організацією “Оплот”, яку пов’язують з нападами “тітушок” на активістів Євромайдану та підтримку Росії. Відповідне відео можна знайти на акаунті Міжнародної антинаркотичної асоціації (МАА) у Youtube, зазначають Патріоти України.

Відомо, що Гогілашвілі працював в організації “Центр здорової молоді”. На кадрах він з одним із засновників “Оплоту” Олексієм Олійником – прихильником Путіна, який згодом підтримував бойовиків на Донбасі.

Відео зняте у 2013 році під час пресконференції “Центру здорової молоді” і “Оплоту”, яка проходила під девізом “Ми об’єдналися, щоб перемогти”.

“Ми об’єдналися, щоби перемогти. Об’єдналися у прагненні та у боротьбі за тверезість, за тверезе майбутнє, за тверезу молодь, бо те, що ми маємо сьогодні – це результат того, що ми зробили вчора”. – заявив тоді Гогілашвілі.

На Youtube-каналі ММА, де розміщено відео спільної пресконференції “Оплоту” та МГО Гогілашвілі, також є відео з відомими проросійськими особистостями, а поряд з ними – вітання українського президента Володимира Зеленського та акторів “95 кварталу”.

Нагадаємо, чоловік помічниці Зеленського й заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі поскандалив з правоохоронцями на блокпості в Краматорську. Чиновнику не сподобалося прохання правоохоронців показати документи.

Згодом стало відомо, що Гогілашвілі мав паспорт громадянина РФ і російський податковий номер. Крім того, Гогілашвілі — чоловік прессекретарки Зеленського Марії Левченко.

“За свідченнями журналістів, Левченко — одна з тих осіб, які чули доповідь розвідників про підготовку “вагнерівської” спецоперації в кабінеті Зеленського”, — зазначив в ефірі “Прямого” співголова фракції “Європейської Солідарності” Артур Герасимов.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...