Чим відповість Венедіктова, її начальство та підлеглі? Європарламент візьме під пильний контроль справу Порошенка: опубліковано офіційну заяву

Простіше кажучи, "сокира" санкцій нависла над фігурантами неправового переслідування. Їх статки та нерухомість як і поїздки до Європи відтепер під загрозою. Другий президент Кучма може також розповісти шостому, що значить бути нерукопожатним.

Європейський парламент візьме під пильний контроль справу п’ятого президента України, лідера "Європейської Солідарності" Петра Порошенка. Про це йдеться у спеціальній заяві, яку підписали голова Делегації Європейського парламенту у зв’язках з Україною Парламентського комітету асоціації між Україною та Європейським Союзом Вітольд Ващиковський, голова Делегації Європейського парламенту у Парламентській асамблеї ЄВРОНЕСТ Андрюс Кубілюс та віцеголова Делегації Європейського парламенту у зв’язках з Україною Парламентського комітету асоціації між Україною та Європейським Союзом Траян Басеску, зазначають Патріоти України.

У заяві наголосили, що Європарламент завжди підтримував європейський шлях України, заснований на дотриманні демократичних принципів та прав людини.

"Європейський парламент за численних нагод виступав за європейську перспективу України, зокрема у своїх резолюціях. Ця інституція вважає Україну частиною нашої європейської родини не лише з геополітичних підстав, а й тому, що наші суспільства поділяють спільні цінності. Завдяки Угоді про асоціацію ми зобов’язалися розбудовувати тісні та сталі відносини на основі поваги до демократичних принципів, верховенства права, належного врядування, прав людини та засадничих свобод", – йдеться у заяві.

"Справа колишнього президента Порошенка буде під пильним наглядом із боку цієї інституції", – наголосили у заяві Європарламенту.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...