Чимало датовані червнем та липнем: У деокупованому Ізюмі знайшли десятки рапортів окупантів з проханням про відпустку (фото)

У місті Ізюм на Харківщині, яке деокупували ЗСУ, знайшли рапорти окупантів, які просили про відпустку з різних причин. Ці документи свідчать про деморалізацію ворога. Чимало рапортів датовані червнем та липнем. Однак багато подібних заяв з'явилися наприкінці серпня, зазначають Патріоти України.

Окупанти говорили про виснаження

10 рапортів окупантів знайшли у двоповерховому будинку в Ізюмі, в якому перебували росіяни. Командир зенітно-ракетного взводу з Московської області у рапорті просив звільнити його через моральне виснаження та відсутність відпусток. В інших документах окупанти писали про фізичне й моральне виснаження, погіршення стану здоров'я та відсутність необхідної медичної допомоги.

Також у рапортах окупанти скаржилися на те, що їм відмовляли у відпустках через сімейні обставини.

Крім того, серед документів була доповідь від 23 серпня, адресована на ім'я командира 2-ї мотострілецької дивізії з грифом "цілком таємно". У ній йшла мова про загибель 4 окупантів та поранення ще одного після артилерійських ударів ЗСУ.


Якщо завтра війна: У The Economist оцінили, чи готові молоді європейці захищати свої держави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:22

На Заході вже багато років існувала тенденція відмови від строкової служби та зменшення особового складу в армії, передають Патріоти України. У більшості європейських країн наразі існує лише служба за контрактом, адже після завершення Другої світової...

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...