Чимало українці бачать генерала новим гетьманом. У Залужного розмірковують про майбутнє ексглавома після війни

Як би там не було, вчити Валерія Залужного тактики та стратегії не варто. Відчуття моменту та обставин генерал здпґатний добре оцінити сам, як то і в війні так і в політиці. Дипломатичний досвід йому теж на користь

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний не хоче займатися політикою, хоч є багато охочих затягнути його у свою команду, передають Патріоти України.

Про це йдеться у матеріалі РБК-Україна "Вибори 202...5? та зміна Кабміну: що планують у Зеленського і де себе бачить опозиція".

Низка проведених останнім часом опитувань показують, що екс-головком Валерій Залужний і його гіпотетична політсила є серйозними конкурентами для президента Володимира Зеленського та "Слуги народу".

З даних цих соцдосліджень, якими поділилися з РБК-Україна представники різних політичних партій, випливає, що у другому турі президентських виборів можуть зустрітися Зеленський і Залужний. А їхні партії, згідно з цими ж опитуваннями, можуть поборотися за першість у Верховній Раді.

Залужний досі не висловився щодо своєї участі чи неучасті в майбутніх виборах. У його оточенні вважають, що хоча багато хто хоче затягнути його у свою команду, він не захоплюється політикою і не планує цим займатися.

За інформацією РБК-Україна, Залужний досі чекає завершення всіх бюрократичних процедур перед відправленням на посаді посла до Великої Британії.

"Вони провели випробування": Експерт розповів, що випускає оборонний завод в Іжевську і чим це загрожує ЗСУ

субота, 5 жовтень 2024, 23:40

РФ модернізують БпЛА типу "шахед", а також значно збільшують їх виробництво. Українські захисники мають бути готовими до того, що ці дрони стануть більшою проблемою, адже їх буде дедалі складніше збивати.Про це розповів авіаексперт Костянтин Криволап ...

"Одержимий ідеєю безсмертя": Перед зустріччю з Путіним його гості проходять карантин, - The Atlantic

субота, 5 жовтень 2024, 22:25

Російський диктатор Володимир Путін одержимий ідеєю безсмертя. Тому його гості, перед зустріччю з ним, можуть тижнями перебувати в карантині, передають Патріоти України з посиланням на The Atlantic. Як пише видання, родичі змушені пересуватись лише авт...