Чимало знайомих "милих облич": Названо кнопкодавів року Верховної Ради IX скликання

ініму 15 народних депутатів за час роботи Верховної Ради IX скликання вже здійснили 45 неперсональних голосувань. Хоча нове керівництво держави та парламенту обіцяло з самого початку "відрубати руки" та позбавляти депутатського мандату за такі речі. Однак лише 19 грудня Рада спромоглася затвердити лише штрафи за «кнопкодавство», зазначають Патріоти України.

За даними аналітиків руху «ЧЕСНО», лише 18 грудня вдалося зафіксувати 20 фактів «кнопкодавство». Більшість порушень скоїли депутати парламентської фракції «Опозиційна платформа - За життя» - 27. А рекордсмен за порушеннями - нардеп Володимир Кальцев.
Уже вісім разів встигли «покнопкодавіть» мажоритарники з нової депутатської групи «Довіра». Відзначилися, зокрема, кнопкодави попередніх скликань: Андрій Іванчук, Роберт Горват, Василь Петьовка.
А першим на неособистому голосуванні в Раді IX скликання аналітики «ЧЕСНО» зафіксував мажоритарника з Донецької області Олександра Ковальова.

Дуже потрібно "м'ясо": Окупанти в Маріуполі ловлять мігрантів, їх можуть кинути на війну проти України, - Андрющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:50

У тимчасово окупованому Маріуполі відбуваються масові рейди проти мігрантів. Так, загарбники виловлюють на вулицях міста людей азійської зовнішності, завантажують у вантажівки та доставляють до військкоматів, передають Патріоти України. Надалі окупанти...

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...