Чиновник із Іркутська випадково у некролозі військового-земляка визнав, що армія РФ воює в Україні з 2014 року (скріншот)

Мер Іркутського району Леонід Фролов повідомив, що російська армія веде військові дії на Донбасі з 2014 року і що до оголошення війни солдати РФ теж знали, що їдуть воювати саме в Україні. Про це він написав на своїй сторінці "ВКонтакте" у некролозі про загиблого в Україні військового з іркутського села Худякова Валерія Березовського, інформують Патріоти України.

Тим самим чиновник визнав, що російська армія з 2014 року веде військові дії в Україні. За офіційною версією влади, російських військових у 2014 році на території Донбасу не було.

Крім того, з повідомлення Фролова випливає, що вже 21 лютого деякі російські солдати знали, що їдуть в Україну, хоча влада тим часом заперечувала плани військового вторгнення в Україну.

Представник України в ООН іронічно натякнув на руйнування Кримського мосту

четвер, 2 травень 2024, 12:14

Представник України в ООН Сергій Кислиця натякнув, що Керченський міст у тимчасово окупованому Криму буде зруйновано. Він опублікував іронічний колаж у соцмережі X, передають Патріоти України. Кислиця опублікував картинку з різними видами мостів, у яко...

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...