Чиновники Путіна обурені "бездуховними" витівками України: БПЛА вночі атакували кілька регіонів РФ. На Смоленщині горять НПЗ (відео)

Російська влада звинуватила Україну в атаці, зазначивши, що комплекси ППО працювали по повітряних цілях. Очевидці стверджують, що під час атаки пролунали щонайменше 4-5 вибухів.

У Смоленській області паливо-енергетичні об'єкти нібито зазнали ударів безпілотників. Губернатор Василь Анохін у Telegram повідомив подробиці.

Він звинуватив Україну в атаці, зазначивши, що комплекси ППО військ РФ вели боротьбу з повітряними цілями.

Посадовець припустив, що внаслідок атаки противника по цивільних паливно-енергетичних об'єктах відбулося займання. Співробітники МНС на місці ліквідовують наслідки на території Смоленського та Ярцевського районів.

"Прошу зберігати спокій і не піддаватися паніці", — йдеться в дописі.

Місцеві мешканці, за інформацією ASTRA, повідомляють, що горить НПЗ в районі сіл Пригірське та Роздорове. Очевидці публікують відео, заявляючи про щонайменше 4-5 вибухів.

У Липецькій області безпілотник упав на території промислового об'єкта, але губернатор замовчує наслідки атаки.

Губернатор регіону Ігор Артамонов у Telegram заявив про те, що Україна вчинила спробу завдати удару по інфраструктурі в промисловій зоні Липецька. Влада вирішила не вмикати системи оповіщення в місті. Евакуація населення була проведена тільки на території падіння БПЛА.

"Вітання" з Великоднем від "високодуховних": Російські загарбники вдарили по кафедральному собору УПЦ в Нікополі

понеділок, 6 травень 2024, 2:35

У Нікополі Дніпропетровської області внаслідок російського обстрілу зазнав пошкоджень Преображенський кафедральний собор УПЦ. . У повідомленні інформресурсів УПЦ зазначається, що Преображенський кафедральний собор міста Нікополя зазнав пошкоджень внас...

Помічник держсекретаря США розповів, як Росія втягує Грузію у війну в Україні

неділя, 5 травень 2024, 23:52

Помічник держсекретаря США, координатор із санкційної політики Джим О'Брайєн заявив, що РФ втягує Грузію у війну проти України, маючи намір збудувати в окупованій Абхазії базу ВМФ. Про це пише "Ехо Кавказу", передають Патріоти України. "Саме Росія втяг...