Численність симпатиків істотно впала: Соціологи з'ясували, де в Україні Путіна підтримують найбільше

Соціологи групи "Рейтинг" змогли з'ясувати ставлення жителів України до російського президента Володимира Путіна, виходячи з географічного розподілу регіонів країни, інформують Патріоти України.

В ході опитування були отримані докладні дані про кількість прихильників російського президента серед жителів України: з'ясувалося, що жителі Сходу і Півдня країни більш позитивно ставляться до глави Кремля. Однак і там число негативно налаштованих до Путіна українців переважає. Так, серед жителів Сходу - 57% українців негативно ставляться до Путіна, 36% - позитивно.

На Півдні України ситуація для російського президента ще гірше: 69% українців південних областей негативно ставляться до російського президента, 26% - позитивно. У Центрі і на Заході країни антирейтинг Путіна становить 90 і 91%, відповідно. Примітно, що соціологи відстежили динаміку падіння позитивного ставлення до Путіна за 9 останніх років. На опублікованому графіку чітко видно, що після початку війни на Донбасі і окупації Криму рейтинг підтримки Путіна серед українців впав і станом на серпень 2021 року опустився до найнижчого рівня.

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 18 квітня

четвер, 18 квітень 2024, 9:35

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 18.04.24 орієнтовно склали:

Росія готує наступ влітку: Експерт назвав міста, які хочуть захопити окупанти

четвер, 18 квітень 2024, 9:23

Армія Російської Федерації влітку спробує розвинути свій наступ на двох основних напрямках у Донецькій області: на Костянтинівку-Краматорськ і на Покровськ. Таку думку в ефірі FREEДОМ висловив військовий експерт Сергій Грабський, передають Патріоти Укр...