"Чистки" тривають: Путін зняв із посад двох генералів

У Кремлі продовжують шукати винних у провалі війни проти України, проводячи чистки серед генералів своєї окупаційної армії. Так, російський диктатор Володимир Путін зняв із посад ще двох генералів, передають Патріоти України.

Про це повідомляє видання Defense Express із посиланням на власні джерела. За інформацією співрозмовників журналістів, зокрема було звільнено командувача Західного військового округу генерал-полковника Олександра Журавльова.Він обіймав цю посаду з 2018 року.

Крім того, за непідтвердженими даними, ще звільнили командувача Східного військового округу генерал-полковника Олександра Чайка, якого на посаду призначили лише у листопаді 2021 року.
Видання припустило, що на них, імовірно, буде покладена відповідальність за провал першого етапу вторгнення російської армії на територію України. Єдиний командувач військового округу, який нині не потрапив в опалу, – генерал армії Олександр Дворников, який командує всіма силами РФ в Україні.

"Зі свого боку він намагається знайти власних цапів-відбувайлів, на яких буде скинуто провину з величезними втратами на Ізюмському напрямку та різким зменшенням масштабів кінцевої мети операції. Але з цим можуть виникнути складності", – пишуть журналісти.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...