"Читайте тільки росЗМІ": У Херсоні випустили методичку з порадами для окупантів, як сховатися від "народного супутника" ICEYE (фото)

У тимчасово окупованому Херсоні серед російських військових почали розповсюджувати методичку про те, як "уникнути впливу" супутника ICEYE. Його за власний кошт купив український народ замість Bayraktar, які компанія-виробник вирішила подарувати безкоштовно. Фотографія інструкції для окупантів, як сховатися від українського супутника, з'явилася в розпорядженні ЗМІ 19 серпня, інформують Патріоти України.

Перша порада для ворожих солдатів – обмежити використання інтернету.

Друга – користуватиметься лише російськими джерелами інформації (як це допоможе у "боротьбі" із супутником, незрозуміло. Але очевидно, що військове керівництво РФ не хоче, щоб окупанти знали правду).

Третій пункт у методичці – це не допускати накопичення живої сили й військової техніки на відкритій місцевості.

Четвертий – більш ретельно маскувати техніку й озброєння.

П'ята, остання порада – контролювати тривалість роботи станцій РЕБ і час від часу змінювати їхню позицію.

Джерело: Обозреватель

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...

Втричі більше ніж зазвичай: США оголосили великий пакет військової допомоги Україні

четвер, 25 квітень 2024, 5:25

Міністерство оборони США 24 квітня оголосило про виділення пакета військової допомоги Україні загальною вартістю 1 мільярд доларів – першого відтоді, як Конгрес ухвалив додаткове фінансування для допомоги іноземним союзникам. "Це оголошення є 56 транше...