"Читати імперські плачі Ґіркіна зараз - окрема естетична насолода", - Голобуцький

"Читати імперські плачі Ґіркіна (Стрєлкова) зараз - окрема естетична насолода. Це не просто "всьопропало" - це дуже детальне і обґрунтоване "всьопропало", безнадійно приправлене "доколє?!", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Підсумки зведення на сьогодні по східному напрямку наступу окупантів: "В целом - наступление ВС РФ окончательно заглохло и на Донбассе. Продолжение атак силами донецкой пехоты иногда приносит незначительные местные успехи.

С перегруппировкой ВС РФ многое не понятно. Через полторы-две недели все зазеленеет, наступать будет еще сложнее. Время для попытки переломить ход военных действий - на исходе.
==
Тобто, читати з тої шобли якщо когось і варто, то саме Ґіркіна (що українці й роблять - судячи з понад 5 тисяч суцільних лайків під цим постом).
Він констатує з того боку фронту, що в нас щодня більшає зброї і техніки, йде ефективна (тобто, підготована) мобілізація. А в них техніки меншає, забезпечення нема, мобілізаційними резервами якості "третій сорт не брак", і то в найкращому випадку, просто одразу вгноюють наші ґрунти.
І все це йде до закономірного фіналу. Котрого не очікував ніхто, крім нас".

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали:

Пускав ракети по Україні: Сили оборони вперше знищили стратегічний бомбардувальник РФ - носій ракет Х-22

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:59

Повітряні сили ЗСУ та Головне управління розвідки МОУ знищили російський дальній стратегічний бомбардувальник Ту-22М3 - носій крилатих ракет Х-22, заявив командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук у Telegram, передають Патріоти України....