Coca-Cola купує українських дітей на органи: Віцеспікерка Держдуми РФ видала цинічний фейк (відео)

У РФ звинуватили американську компанію Coca-Cola у причетності до продажу українських дітей. Росіяни заявили, що в мережі нібито багато оголошень як про продаж самих дітей, так і їхні органи. Про це повідомила віцеспікерка Державної думи РФ Ганна Кузнєцова на пресконференції, присвяченій "проблемам порушення прав дітей в Україні", передають Патріоти України.

Вона заявила, що назва цієї компанії нібито фігурувала у відповідних документах. "Звільняючи Святогірськ, виявили у дитячому будинку документи про продаж дітей. Є посилання на британські ПВК. Одним із платників була компанія Coca-Cola", – сказала віцеспікерка.

Крім того, вона повідомила, що нібито є дані про те, що в мережі нібито багато оголошень як про продаж самих українських дітей, так і їхні органи. Ще як аргумент навела те, що в Україні зараз "дозволено робити операції з пересадки органів без погодження з рідними". Кузнєцова додала, що, мовляв, міжнародні організації на це не реагують.

Зеленський разом з дружиною відвідав Охматдит. Медзаклад продовжує рятувати дітей

субота, 27 липень 2024, 19:30

Президент Володимир Зеленський разом із першою леді Оленою Зеленською в День медичного працівника відвідали лікарню Охматдит у Києві, яка зазнала російської атаки 8 липня. Про це глава держави повідомив у Telegram в суботу, 27 липня, передають Патріоти...

Посол України розповіла, коли американські F-16 передаватимуть ЗСУ

субота, 27 липень 2024, 18:45

Українські військові мають можливість використовувати винищувачі F-16 на полі бою вже до кінця 2024 року. Про це повідомила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. «2024 рік – це рік, в якому ця спроможніс...