"Да как они смеют!": У Держдумі Росії нарешті розчули від українців пісеньку про Х*йла - істериці нема кінця через "провокацію на стадіоні"

В Росії Путін обігрує всіх у футбол і хокей
У Росії обурилися піснями українських футбольних фанатів. Дійшло до того, що депутати Держдуми вимагають заборонити українцям відвідувати стадіони.

Член комітету Держдуми РФ з фізичної культури, спорту, туризму і у справах молоді Дмитро Свищев закликав жорстко відреагувати на образу президента Росії Володимира Путіна українськими фанатами, які було чутно на матчі Євро-2020 в Бухаресті Україна - Північна Македонія.

"Це, однозначно, добре спланована провокація проти Росії. На неї необхідно жорстко відреагувати. УЄФА зобов'язаний заборонити вхід українським уболівальникам на наступні матчі Євро, оштрафувати ФФУ, провести розслідування і покарати організаторів акції по повній строгості", - сказав Свищев.

Росіянам не сподобалася пісня "Путін х..ло", яку з 2014 року виконують на стадіонах України та всього світу.

Шукали інформацію про військові навчання: Румунія заявила, що серед біженців з України "затесалися" російські шпигуни

вівторок, 16 квітень 2024, 21:02

Румунія стала мішенню для мережі російських шпигунів, які намагалися зібрати інформацію про військові навчання та допомогу Україні. Можливі шпигуни потрапили до країни, ховаючись між українських біженців. Про це йдеться звіті Вищої ради національної об...

"Членство України в НАТО корисне тільки для Третьої світової війни": Фіцо зробив чергову скандальну заяву

вівторок, 16 квітень 2024, 20:53

Прем'єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо вважає, що членство України в НАТО «може спровокувати глобальний конфлікт». Про це повідомляє Kresy, передають Патріоти України. При цьому Фіцо припустив «перспективу пошуку примирення з Росією після війни». «Післ...