"Дадуть одну гвинтівку на двох": Жданов пояснив, як далі воюватиме Росія

Диктатор країни-агресорки Росії Володимир Путін гнатиме росіян на війну за будь-яких умов. Він намагається "натягнути" Другу світову на нинішню війну проти України, щоб змусити громадян РФ йти у військкомати, передають Патріоти України.

Кремль лякає росіян нібито загрозою для них з боку українців. Про це сказав військовий експерт, полковник запасу Олег Жданов в інтерв'ю Главреду.

"У Росії гнатимуть людей на війну за будь-яких умов. Вони піднімуть історію Сталінградської битви. Путін же намагається максимально натягнути Другу світову війну на нашу сьогоднішню, щоб змусити людей йти до військкоматів. Росіянам кажуть: "Якщо ви не підете воювати сьогодні й зараз, то завтра прийдуть "укронацисти" і всіх розстріляють, прийде НАТО і забере ваш туалет на вулиці, доведеться йти в чисте поле". Саме на це вони роблять натиск", – зазначає військовий експерт.

За його словами, росіян поженуть на поле бою, навіть якщо тим не буде чим воювати. Верхівку влади у Росії не цікавить, скільки російських окупантів загинуть на фронті, тому їх можуть відправляти воювати практично беззбройними.

"Так от під час Сталінградської битви Сталін гнав народ у бій, даючи одну гвинтівку на двох. Одному давали гвинтівку, іншому – обойму з п'яти патронів. При цьому говорили, що все одно одного з них зараз швидко вб'ють, і тоді другий візьме гвинтівку. Повірте, тут буде те саме", – сказав Жданов.

"Звинуватили" командира 138-ї бригади ЗСУ: Росія вперше визнала знищення літака А-50

понеділок, 17 червень 2024, 22:40

Суд у Москві заочно «взяв під варту» українського командира 138-ї зенітної ракетної бригади (військова частина А4608) Збройних сил України полковника Миколу Дзямана за збиття російського авіаційного комплексу радіовиявлення та наведення А-50. 17 червня...

На морські дрони Magura встановили ракети класу "повітря-повітря" - ГУР Міноборони

понеділок, 17 червень 2024, 21:41

Одна з нових модифікацій безекіпажної морської платформи Magura вже має на борту ракети Р-73. Про це розповів командир спецпідрозділу Головного управління розвідки Міноборони України "Group 13" з позивним "Тринадцятий" в інтерв’ю журналісту Максиму Кра...