Дайте Бацькі корвалолу: "Кований чобіт" американських солдат з'явиться на кордоні Білорусі

Для спекуляцій російсько-білоруської пропаганди з'явиться більше приводів. Однак якщо Лукашенко параноїдально сприймає власну маячню, його лікарям доведеться попрацювати.

Війська США прибудуть до Литви для військових навчань біля кордонів Білорусі. У цих щорічних маневрах протягом 14-25 вересня візьмуть участь також до 1000 військовослужбовців і військових літаків з Франції, Італії, Німеччини, Польщі та інших країн, зазначають Патріоти України.

У навчаннях візьмуть участь 500 американських військовослужбовців і 40 транспортних засобів, таких як танки Abrams і бронетранспортери Bradley

Американські війська і танки прибудуть в Литву у п'ятницю для двомісячних військових навчань біля кордону з Білоруссю. Про це повідомляє агентство Reuters.

Литва повідомила, що американські війська будуть перекинуті з Польщі для проведення заздалегідь запланованих військових навчань, що мають оборонний характер і не спрямовані проти її сусідів, в тому числі Білорусі.

Зазначається, що наразі війська США прибудуть раніше і залишаться на довше, ніж анонсував литовський уряд до початку протестів у Білорусі.

Представник литовської армії повідомив, що у навчаннях у п'ятницю візьмуть участь 500 американських військовослужбовців і 40 транспортних засобів, таких як танки Abrams і бронетранспортери Bradley.

29 липня міністр оборони Литви Раймундас Каробліс повідомляв, що у вересні Сполучені Штати відправлять свій контингент - від 300 до 1000 солдатів - для двотижневих навчань, які почнуться в середині місяця.

Представник литовської армії повідомив, що разом з військами США 14-25 вересня в щорічних навчаннях візьмуть участь до 1000 військовослужбовців і військових літаків з Франції, Італії, Німеччини, Польщі та інших країн.

Напередодні Лукашенко у своїх висловлюваннях не виключив перетворення Білорусі «в театр військових дій».

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...

Оце так: "Велика сімка" відклала питання передачі Україні російських активів до червня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:42

Міністри закордонних справ країн "Великої сімки" схвалили декларацію за підсумками зустрічі на Капрі в Італії. Питання передачі Україні російських активів на прохання лідерів країн G7 відклали до червня, передають Патріоти України. Глави МЗС Канади, Ф...