Дайте хоч приступити до обов'язків: Букмекери розпочали приймати ставки на імпічмент Зеленського

Ділки з навколоспортивного грального бізнесу твердо закріпились у політичній царині, використовуючи виборчу заангажованість активної частини суспільства, даючи власні прогнози з різним ступенем імовірності і альтернативну соціологію азарту.

Володимир Зеленський

Букмекерська контора "Фаворит спорт" приймає ставки на місце проведення інавгурації майбутнього президента України Володимира Зеленського, а також на ймовірність імпічменту або відставки президента в перші 100 днів з моменту вступу на посаду, зазначають Патріоти України.

Згідно з даними, виявилося, що найбільш імовірною сценою для інавгурації є Верховна Рада – коефіцієнт 1,05. Але розглядаються і більш нестандартні варіанти, ймовірність того, що Зеленський вибере інше місце для проведення торжества – 3,00.

Менш реальними альтернативами є: Майдан Незалежності (Майдан) – коефіцієнт 5,00 і Маріїнський палац – 7,00. Самі примарні шанси побачити церемонію у НСК "Олімпійський" – 10,00.

Так само фахівці "Фаворит Спорт" пропонують спрогнозувати кілька іронічних результатів інавгурації, які траплялися раніше. Наприклад, чи впаде в непритомність солдат почесної варти або чи закриються перед Володимиром Зеленським двері Верховної Ради. На обидва ці варіанти компанія пропонує коефіцієнт 7,00 і 10,00 відповідно.

Що стосується можливості відставки або імпічменту Зеленського в перші 100 днів після вступу на посаду, то букмекери дивуються з того, що цей варіант більш імовірний, ніж непередбачені події на інавгурації. Так, спрогнозувати такий результат пропонується з коефіцієнтом 5,00.

"Якщо ми беремо 100% шкалу, то, швидше за все, такий результат нереальний. За іншими ставками у нас може умовно зіграти і коефіцієнт 7,00, але це буває дуже рідко, і тут ймовірність невисока", – сказав букмекер "Фаворит спорту".

Джерело: Обозреватель

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...