"Дайте Маші дозу "коксу": Спікер МЗС Росії Захарова влаштувала істерику через проект санкцій США проти "Північного потоку-2"

В МЗС РФ назвали законопроєкт комітету Сенату США про введення санкцій відносно фірм, задіяних у будівництві проєкту газопроводу "Північний потік - 2", черговим витком русофобської кампанії. Таку заяву зробила офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТАСС.

"Потрібно звернути увагу на те, що мова поки йде про обговорення чергового витка русофобських заходів у Конгресі США, - сказала Захарова. - Там обговорюється багато всього, не завжди приймаються рішення. І у що це все виллється, складно сказати".

За її словами, з 2011 року Вашингтон з різних приводів вводив санкції щодо Москви більше 70 разів. "Але ні та адміністрація США, ні ця нічого не домоглася. Як Росія проводила незалежну лінію на міжнародній арені, так і продовжує, - наголосила вона. - І США нічого не зможуть з цим зробити".

"Це ж стосується і будівництва "Північного потоку-2". Газопровід будується всупереч всім загрозам, а ініціатори санкцій виставляють себе на посміховисько, коли публічно розписуються в небажанні підключитися або дати можливість іншим підключитися до вигідного для них проєкту", - заявила Захарова.

Нагадаємо, 31 липня комітет Сенату з міжнародних справ схвалив законопроєкт, який покликаний завдати важких санкцій щодо компаній та осіб, які беруть участь у будівництві газопроводу "Північний потік-2".

Надійної техніки на полі бує стане більше: Канадський виробник броньовиків Roshel відкриє завод в Україні

субота, 11 травень 2024, 5:00

Канадська компанія Roshel, яка виробляє броньовані автомобілі Senator зокрема для потреб ЗСУ, планує частково локалізувати своє виробництво в Україні. . Броньовики Senator початково були створені для операцій правоохоронних органів Північної Америки, ...

Найбільший секрет Лукашенки, або Он де буде "білоруська Херасіма": Американці дізналися, де збудували таємну базу, куди Путін міг вже експортувати "Іскандери" з ядерними боєголовками

субота, 11 травень 2024, 4:15

Те, що у випадку навіть підготовки запуску тактичної ядерної зброї Білорусь за лічені хвилини може перетворитись на скопище руїн, ні для кого не секрет. Однак Путін сподівається, що росії побояться мстити тим самим чином. Стало відомо, де Мінськ планує...