Дайте Маші дозу Pfizer: МЗС РФ ротом Захарової звинуватило ЄС у "вакцинній війні" проти Росії та її "не имеющего аналогов в мире" "Спутника"

Кумедності й абсурдності ситуації додає те, що московські бонзи в своїй більшості воліють прививатись кращими західними вакцинами, ніж небезпечним "Супутником", особливо такі як Путін, що мають серйозні проблеми зі здоров'ям

Офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова заявила, що низка країн ЄС критикує російські вакцини від коронавірусу, тим самим розв'язуючи "вакцинні війни". Про це заступниця Лаврова заявила в ефірі радіостанції "Вести ФМ", повідомляють Патріоти України з посиланням на ТАСС.

"Підтверджую все, про що ви говорите, тому що, як ви пам'ятаєте, країни ЄС, зокрема Франція, заявили про те, що нібито Росія і Китай ведуть якусь вакцинну дипломатію, але не в хорошому сенсі слова, а в не дуже хорошому", - сказала вона, коментуючи слова ведучого про те, що в Європі намагаються влаштувати "вакцинну війну в своїх інтересах".

"Якщо ці вакцинні війни ведуться, то проти нас. Це нескінченний потік брехні [щодо російських вакцин]" – додала представниця відомства.

Як підкреслила Захарова, влада деяких країн Європи "абсолютно штучно створює політичний ажіотаж" навколо гуманітарної теми.

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 квітня

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:03

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.04.24 орієнтовно склали:

Пускав ракети по Україні: Сили оборони вперше знищили стратегічний бомбардувальник РФ - носій ракет Х-22

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:59

Повітряні сили ЗСУ та Головне управління розвідки МОУ знищили російський дальній стратегічний бомбардувальник Ту-22М3 - носій крилатих ракет Х-22, заявив командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук у Telegram, передають Патріоти України....