Дайте Няші корвалолу: Перелякана Поклонська показала проникнення українця до її садиби у Криму і обурилася, що "терориста" лише депортували до Хунти (відео)

Екс-"гепрокурорша" вважає, що злочинця у Києві нагородять медаллю за її переляк

Екс-"генпрокурор" анексованого Криму, а нині посол РФ у Кабо-Верде Наталія Поклонська опублікувала відео, на якому чоловік здійснює проникнення на ділянку, де розташований її будинок. Про це вона повідомила у четвер, 23 грудня.

"Ви думаєте, це здавання ГТО? Насправді це непроханий "гість" з України пробирається до мене додому в Криму. Причому в цей час я з дочкою перебувала в будинку і встигла замкнутися всередині. Неприємне відчуття, коли ось так безпардонно хтось ломиться і тарабанить у всі двері, а ти в цей момент перебуваєш одна з дитиною в будинку", - написала Поклонська у Telegram.

За її словами, попередньо правоохоронні органи не бачать у цьому складу злочину.

"Мого "гостя" відправили назад в Україну - напевно, за медаллю, щоб наступного разу затримати вже нагородженого", - додала Поклонська.

На кадрах видно, як чоловік перебирається через паркан і стає під балконом. Коли це сталося, Поклонська не уточнила.

Раніше у грудні ЗМІ повідомили, що до будинку Поклонської у селі Краснолісся Сімферопольського району намагався проникнути 58-річний уродженець Дніпра Володимир Ворона. Він нібито залишив їй квіти.

Нагадаємо, на початку грудня Київський апеляційний суд дав дозвіл на затримання Поклонської. Екс-працівниця прокуратури України підозрюється, зокрема, у держзраді, зазіханні на територіальну цілісність та недоторканність України.

"Війна та люди": Окупанти демонструють на "розважальній виставці" розстріляні маріупольські трамваї

вівторок, 30 квітень 2024, 22:42

Російські окупанти демонструють у музеї на "тематичній розважальній виставці" розстріляні трамваї з Маріуполя, які атакувала РФ під час блокади міста. Про це повідомила Маріупольська міська рада, передають Патріоти України. "Приватний музей техніки вла...

Зібрались на Олімпіаду-2024: Франція відмовилась акредитувати російських "волонтерів"

вівторок, 30 квітень 2024, 22:32

Французька влада відхилила акредитаційні заявки на Олімпіаду-2024 від росіян, які хотіли поїхати на Ігри як волонтери. Про це повідомляє російське пропагандистське видання ТАСС, передають Патріоти України. "Я отримала від оргкомітету офіційний лист, в ...