"Дайте пять, десять лет, и кровь забудется": Коломойський зробив цинічну заяву про війну на Донбасі

Бізнесмен і давній партнер президента України Володимира Зеленського Ігор Коломойський заявив, що Україні необхідно поліпшувати відносини з Росією, оскільки РФ "сильніша за Україну", передають Патріоти України.

"Вони сильніші в будь-якому випадку. Ми повинні поліпшити наші відносини ... Дайте п'ять, десять років, і кров забудеться ... У 2014 році я показав, що не хочу бути з Росією. Я об'єктивно описую, що я бачу і куди йдуть справи", - сказав він в інтерв'ю.

Американські аналітики закликали прислухатися до позиції Коломойського, оскільки "у нього є великий вплив на адміністрацію Зеленського". При цьому в політичних колах США вважають вплив Коломойського на державну політику України "однією з найбільших проблем Зеленського".

Також бізнесмен відкрито висловив скепсис з приводу європейської та євроатлантичної інтеграції України. "Ви все одно не приймете нас в альянсі (НАТО - "Апостроф")", - заявив Коломойський.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...