Дайте скрепам корвалолу: Арестович заявив, що на території РФ почав діяти легіон "Свобода Росії"

Радник голови Офісу президента України Олексій Арестович заявив, що на території РФ з'явилися осередки легіону Свобода Росії. Таку назву носить підрозділ Збройних сил України, сформований у березні 2022 року для захисту України від російського вторгнення. До його складу входять колишні військові РФ і росіяни, які раніше не були членами таких формувань, передають Патріоти України.

"Вже є легіон Свобода Росії, який діє всередині Росії...У них є родичі, друзі тощо, і пішов вогонь вільної Росії по РФ", - сказав Арестович 1 травня в ефірі Фейгін Live.За його словами, це другий неминучий етап, яким наша країна не керує. Осередки цього легіону з'явилися в різних регіонах Росії, до них приєднуються люди.

"Якось автоматично процес пішов, ми не вважаємо за потрібне туди лізти. Все, Росія піднімається. Люди піднімаються на збройну боротьбу по всій РФ. І Росія буде вільною", - заявив радник глави ОП. У легіоні Свобода Росії, який виступив проти путінського режиму і вступив у війну на боці України, багато хто чекає на мобілізацію, щоб озброїтися. "Люди, які в цих осередках, прямо говорять: "У нас зброї немає, але ми почекаємо на мобілізацію"", – сказав Арестович.

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...