Дайте скрепам корвалолу: Кремлівський політолог розповів, як Гіркін намагався ліквідувати "дорогого Володимира Володимировича"

Кремлівський політолог Сергій Кургінян стверджує, що нібито в 2014 році в Росії готувалася фізична ліквідація Володимира Путіна. Кургінян вважає, що серед зрадників стояв на той час один з ватажків бойовиків «ДНР» Ігор Гіркін (Стрєлков). Про це пропагандист заявив на YouTube-каналі «Соловйов Live», передають Патріоти України.

«Я вважают, що композиція передбачала повну здачу Донбасу і втечу Стрєлкова, і заколот на півдні в умовах фізичної ліквідації Путіна», - заявив Кургінян.

Політолог стверджує, що Гіркін нібито досяг якихось домовленостей з «Правим сектором», щоб ті дали можливість терористові втекти в РФ в обмін на повернення Донбасу під контроль України. «Це був дуже гострий момент. Це був момент заколоту... Він вступив в прямі переговори», - обурюється Кургінян.

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...

"П*рдіти в Стромовці": Фіцо знецінив словаків, які зібрали €4 млн на боєприпаси для ЗСУ

понеділок, 29 квітень 2024, 20:42

Прем'єр Словаччини Роберт Фіцо спробував знецінити ініціативу словаків, які зібрали чотири мільйони євро на боєприпаси для України. Про це повідомляє Noviny Plus, передають Патріоти України. Фіцо заявив, що зібрані мільйони нібито не змінять підсумково...