Дайте скрепам корвалолу: У Німеччині хочуть зупинити "Північний потік-2" у разі загострення ситуації на Донбасі

Голова Європейської народної партії (ЄНП) Німеччини Манфред Вебер закликав зупинити газопровід "Північний потік-2" у разі загострення ситуації біля кордонів України. Євросоюз повинен направити Москві "недвозначний сигнал". Про це заявив в інтерв'ю редакційному об'єднанню Redaktionsnetzwerk Deutschland, передають Патріоти України.

Він також заявив, що РФ причетна до кібератак, кампанії з дезінформації, а також визнав її дії реальною загрозою для ЄС і Заходу. "Якщо ситуація на сході України загостриться, то "Північного потоку - 2" більше не можна буде дотримуватися", - вважає Вебер.

Також заступник голови фракції Вільної демократичної партії в Бундестазі Александер граф Ламбсдорфф висловив думку, що Москва створює умови для військового втручання в ситуацію на Донбасі. У зв'язку з цим він вважає необхідним розширення санкцій проти РФ в такому випадку.

"Тоді проект газопроводу "Північний потік - 2" повинен бути негайно зупинений, це абсолютно очевидно", - сказав політик. Зазначимо, що вже влітку цього року Росія планує добудувати газопровід "Північний потік-2". В цей же час планують запустити перші обсяги в сторону Німеччини.

"Навіть такою малою кількістю": Згурець назвав пріоритетні цілі для застосування ATACMS

середа, 24 квітень 2024, 11:24

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що пріоритетними цілями для застосування ATACMS дальністю 300 км є ворожі командні пункти й бази зберігання боєприпасів. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспрес...

Не хочуть вмирати за Путіна: Британська розвідка назвала кількість дезертирів, яких РФ засудила з 2022 року

середа, 24 квітень 2024, 10:49

З початку "часткової" мобілізації у вересні 2022 року Росія засудила 7400 окупантів, яких підозрюють у дезертирстві. Про це повідомляє міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. За даними російської медіагрупи "Медіазона", у бер...