"Даю 24 години!": Гройсман пригрозив звільненням Коболєву

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман пригрозив звільнити голову НАК "Нафтогаз-Україна" Андрія Коболєва, якщо компанія до 24 квітня не встановить ринкову ціну на газ менше 8,55 грн куб. м. Таку заяву-ультиматум було зроблено під час засідання уряду в середу, 17 квітня, повідомляють Патріоти України.

"Якщо цього не станеться я ініціюю відставку керівника НАК (Андрія Коболєва. - Ред.). І буду просити український уряд підтримати мою пропозицію. Мені це все вже набридло, як і мільйонам українців. Коли приватні інтереси менеджменту компанії ставлять вище, ніж національні інтереси і інтереси всіх українців", - заявив він.

Гройсман також пригрозив звільнити і інших працівників НАК: "Вибачте мене за мою емоційність, але в цьому питанні я буду непохитним. Я наголошую на тому, що всі рішення уряду мають бути виконані. Хто з цим не згоден в Національній компанії – заяву на стіл і пішли гуляти в іншу сферу. Я думаю, що конкуренції таким фахівцям у світі не буде".

Гройсман поручив главі Міненерго Ігорю Насалику до 24 квітня провести перемовини з "Нафтогазом". "Повідомити офіційно українське суспільство про ціну з 1 травня. Якщо з 1 травня ціна буде вищою (ніж для бізнесу. - ред.), то на наступне засідання уряду я готую постанову про звільнення цих керівників... Знову... Хотів сказати - даю 24 години", - заявил він.

"Просто щоб подивитися, що в ній, в біса, написано": Байден зізнався, що "майже хотів" купити "Біблію Трампа"

середа, 24 квітень 2024, 12:53

У вівторок, 23 квітня, президент США Джо Байден висміяв колишнього президента Дональда Трампа за торгівлю «єдиної схваленої» Біблії. З такою промовою він виступив під час візиту до штату Флорида. Про це повідомляє The Hill, передають Патріоти України. ...

Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...