Дах обвалився, цеглу вкрали: Казанський показав руїни популярного супермаркету в Горлівці після приходу "русского мира" (фото)

Представник України у Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі Денис Казанський опублікував актуальні фото колишнього супермаркету "Амстор" в окупованій російськими терористами "ДНР" Горлівці. Будівлю розібрали мародери. Супермаркет довго був закинутим, але лишався цілим. Проте декілька років там через сніг обвалився дах. Про це Казанський розповів на своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

Після початку руйнування будівлі її почали розбирати. За словами представника України в ТКГ, у мародерстві були помічені мешканці мікрорайону, в якому розташований супермаркет.

"Колишній супермаркет "Амстор" у Горлівці. Тривалий час він стояв занедбаний, але цілий. Кілька років тому від снігу провалився дах – і пішло-поїхало. Весь мікрорайон ходив розбирати будівлю. Тепер супермаркет размародерили вщент", – написав Казанський.

Нагадаємо, що нещодавно в мережі показали руїни, які залишилися від горлівської центральної міської лікарні. На місці колишніх корпусів залишилися гори цегли та приміщення без вікон.

У будівлі обвалився дах, після чого її почали розбирати місцеві

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...