Далекобійні ракети Storm Shadow вже в Україні: В ISW розповіли, про які об'єкти варто непокоїтись РФ

Україна може застосовувати британські далекобійні ракети Storm Shadow для ураження аеродромів та місць дислокації армії Росії, які раніше вважалися безпечними. Про це пишуть аналітики Інституту вивчення війни, передають Патріоти України.

Так, російські пропагандисти та Міноборони РФ повідомляли, що нібито 12 та 13 травня українські військові завдали ударів по території тимчасово окупованої Луганщини британськими крилатими ракетами Storm Shadow. Це викликало занепокоєння росіян щодо потенційних можливостей України вражати цілі у тилу РФ.

В ISW наголосили, що не мають підтвердження, що українські сили використовували саме крилаті ракети Storm Shadow. Загалом останні удари далекобійною зброєю свідчить про те, що ЗСУ відтепер здатні вражати аеродроми і центри дислокації та матеріально-технічного забезпечення в районах, які раніше вважалися абсолютно безпечними.

Масована атака "Шахедів" на Харків: У місті спалахнули відразу три пожежі (фото)

субота, 4 травень 2024, 12:59

У ніч на 4 травня російські загарбники здійснили масовану атаку дронів на Харків. За попередніми даними, постраждали чотири особи, серед них – одна дитина. Про це повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій України (ДСНС), передають Патріоти Укр...

Росія планує відправити в Україну понад тисячу "священників" РПЦ – ЦНС

субота, 4 травень 2024, 12:22

Росія планує відправити у зону бойових дій понад тисячу так званих "священиків" РПЦ. Вони, за задумом керівництва цієї структури, надаватимуть "духовну допомогу" російським окупантам, що вбивають людей на території чужої країни, передають Патріоти Укр...