Далі вимагатимуть відставок? Кабмін оголосив догани Кличку, Попку і кільком головам РДА Києва

Тепер інтрига полягає в тому, чи підуть Слуги Зеленського до кінця в усуненні Кличка від урядуванні столицею, як про то жваво обговорювалося в політикумі і ЗМІ. Чи обмежаться прийнятим рішенням

Кабінет міністрів оголосив догани голові Київської міської державної адміністрації Віталію Кличку, очільнику Київської міської військової адміністрації Сергію Попку та головам районів столиці за неналежну організацію роботи бомбосховищ та їх незадовільний стан.

Про це заявив міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов.

Дослівно: "Підтримано проект розпорядження Кабінету міністрів України

Про притягання до дисциплінарної відповідальності (оголошення догани голові Київської міської державної адміністрації Кличку В.В. та начальнику Київської міської військової адміністрації Попку С.М".

Догани також оголосили головам районних держадміністрацій в Голосіївському, Оболонському, Печерського, Солом'янського, а також в.о. голів РДА в Дарницькому і Шевченківському районах Києва.

Водночас, Кабінет міністрів звільнив голову Деснянської РДА в Києві Дмитра Ратнікова і голову Святошинської РДА Сергія Павловського.

Також уряд увільнив від тимчасового виконання обов’язків керівників Дніпровської РДА Павла Бабія і Подільської РДА Сергія Коваленка.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...