Дали потужну відсіч: Прикордонники відбили штурм росіян на Сіверському напрямку (відео)


Українські прикордонники відбили штурм росіян на Сіверському напрямку. Окупанти наступали за підтримки танка, передають Патріоти України.

"Бронегрупа противника за підтримки танка та двох бойових машин піхоти рухалася в бік наших позицій", - розповіли прикордонники. Протитанкісти прикордонної бригади "Помста" розрахунком ПТРК "Корсар" знищили дві ворожих БМП, а підрозділ Збройних сил підбив танк окупантів.

"Завдяки злагодженим діям Сил оборони атаку ворога відбито, сім окупантів ліквідовано, один зазнав важких поранень", - додали у ДПСУ.


Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...