Дамський улюбленець, або Старий кінь борозни не псує: Трамп розповів, як з ним розважилась Єлизавета II

Між 73-річним президентом США та 93-річною королевою склалися особливі стосунки. Принаймні так гадає Дональд Трамп

За словами президента США Дональда Трампа, королева Великобританії Єлизевета ІІ чверть століття не веселилася так, як під час його візиту минулого тижня, повідомляють Патріоти України з посиланням на CNN.

«У мене такі чудові відносини, і ми сміялися та веселилися. І її люди сказали, що вона так не розважалась 25 років. Тоді мене розкритикували за це, тому що у нас було забагато веселощів», – заявив Трамп телеканалу Fox News під час телефонного інтерв'ю в п'ятницю, інформує CNN.

93-річна королева зустрілася із 73-річним президентом США і першою леді минулого тижня. Понеділок у Лондоні був насичений церемоніями: бенкет у Букінгемському палаці, обід із Єлизаветою Другою, чаювання з принцом Чарльзом.

В іншому інтерв’ю Fox News, незадовго після візиту до Лондона, Трамп назвав королеву «неймовірною леді».
«Я відчуваю, що знаю її так добре, і вона, звичайно, добре знає мене зараз, але у нас також дуже хороші відносини і зі Сполученим Королівством», – сказав він минулого тижня.

Було кілька причин: Сирський пояснив відхід українських сил з Авдіївки

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:52

Для відходу українських сил із Авдіївки Донецької області було декілька причин. При цьому під час боїв за місто російські війська зазнали колосальних втрат, зокрема понад 47 тисяч військових. Про це розповів головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, пе...

ISW підрахував, скільки території окупанти захопили в Україні з початку зимового наступу

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:50

З початку 2024 року окупаційна армія РФ змогла просунутися в Україні майже на 100 квадратних кілометрів. Як повідомляє Інститут вивчення війни, з початку свого наступу, який стартував у жовтні 2023 року, загарбники захопили вже 505 квадратних кілометрі...