Данілов назвав цифри втрат російських і українських військ під Бахмутом


У боях за місто на Донеччині загинуло 22 816 осіб з російського боку. Згідно з озвученою секретарем РНБО Олексієм Даніловим статистикою, Сили оборони, ймовірно, втратили вбитими трохи більше 3 тисяч захисників.

Збройні сили України та інші підрозділи Сил оборони втратили в районі Бахмута у 7,5 разів менше, ніж російські загарбники. Про це секретар Ради національної безпеки та оборони (РНБО) Олексій Данілов повідомив в інтерв’ю Corriere della Sera.

Він зазначив, що з вересня 2022 року Москва почала активно залучати до бойових дій засуджених із колоній. З його слів, у боях за місто на Донеччині загинуло 22 816 осіб з російського боку.

"Наші втрати були в 7,5 разів меншими", – сказав секретар РНБО.

Згідно з озвученою Даніловим статистикою, Сили оборони України, ймовірно, втратили трохи більш як 3 тисяч захисників вбитими. Точну цифру він не оголосив.

Журналіст видання запитав, чому Україна так відчайдушно захищала Бахмут. Секретар РНБО відповів пояснив, що український народ бореться за свої міста та не здаватиме їх без опору. У іншому разі, окупанти з РФ могли здобути перемогу.

Оце так поворот! Союзники Путіна таємно поставляють Україні боєприпаси, - WSJ.

вівторок, 19 березень 2024, 9:01

Чехія використовує контакти часів холодної війни, щоб отримати такі необхідні Україні боєприпаси. В умовах, коли допомога США в постачанні зброї заблокована, виробництво боєприпасів на Заході повільно зростає, а запаси Києва скорочуються, Прага закупов...

Заява людини чиї слова, доведено, на вагу золота: "Незабаром європейські компанії вироблятимуть необхідну для України кількість боєприпасів", - президент Чехії Павел

вівторок, 19 березень 2024, 8:38

Європейські компанії незабаром будуть спроможні виробляти необхідну кількість боєприпасів, як для себе, так і для України. Про це заявив президент Чехії Петр Павел, інформує Радіо Свобода. "Виробництво необхідної кількості снарядів потребує часу. Це ви...