Данілов розповів, як Зеленського підставили на зустрічі з представниками ЗМІ

Секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов прокоментував присутність, як стверджується, власника популярного Telegram-каналу "Труха" на зустрічі президента Володимира Зеленського з представниками ЗМІ у середині жовтня. З його слів, главу держави підставили. Про це він сказав в інтерв'ю LIGA.net, передають Патріоти України.

"Я думаю, що президента підставили. Я не думаю, що він мав уявлення, хто буде на цій зустрічі", – сказав Данілов. Відповідаючи на запитання, чи має Данілов уявлення, хто саме міг підставити Зеленського, секретар РНБО сказав: "Я багато про що маю уявлення, але я не можу на загал розповідати".

Нагадаємо, 16 жовтня на закриту зустріч Володимира Зеленського з журналістами запросили понад 20 осіб, зокрема адміністратора Телеграм-каналу "Труха", який має сумнівну репутацію. Запрошення на цю зустріч представника "Трухи" викликало обурення в соцмережах серед журналістів.

Зеленський разом з дружиною відвідав Охматдит. Медзаклад продовжує рятувати дітей

субота, 27 липень 2024, 19:30

Президент Володимир Зеленський разом із першою леді Оленою Зеленською в День медичного працівника відвідали лікарню Охматдит у Києві, яка зазнала російської атаки 8 липня. Про це глава держави повідомив у Telegram в суботу, 27 липня, передають Патріоти...

Посол України розповіла, коли американські F-16 передаватимуть ЗСУ

субота, 27 липень 2024, 18:45

Українські військові мають можливість використовувати винищувачі F-16 на полі бою вже до кінця 2024 року. Про це повідомила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. «2024 рік – це рік, в якому ця спроможніс...