Поставили на паузу: Данілов розповів про пошук винних в окупації півдня та назвав головне завдання України

У Раді національної безпеки та оборони не знають, чому окупантам вдалося тимчасово захопити південні області України. При цьому перед силами оборони нашої країни зараз стоїть головне завдання – дати військову відповідь ворогові. Про це у коментарі "Радіо Свобода" розповів секретар РНБО Олексій Данілов. Він пообіцяв розібратися в ситуації, що склалася, передають Патріоти України.

"Питання досить складне. У нас було засідання РНБО з цього приводу щодо прикордонних областей (говорилося про Херсонську, Запорізьку, Миколаївську, Донецьку області)... На сьогоднішній день остаточної відповіді немає. Але без цієї відповіді нам буде надалі дуже складно. Тому ми обов'язково отримаємо відповідь про те, чому так сталося і хто ухвалював ті чи інші рішення", – підкреслив він.

За словами Данілова, зараз пріоритет для українців – відповідати противнику на війну."Звичайно, зараз можна перейти в цю частину (пошуку відповідей на питання, як відбулася окупація півдня. – Ред.), але потім почнуться звинувачення та політичні процеси. А питання політики зараз поставлене на певну паузу, бо нам треба подолати ворога. І тут ми повинні бути єдиними", – зазначив він.

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...