Данілов спрогнозував, куди можуть піти далі окупанти, якщо захоплять Луганщину

Російські загарбники вже окупували 95% Луганської області. Наразі ситуація там складна, тривають інтенсивні бої. Олексій Данілов розповів, куди підуть окупанти далі, якщо їм таки вдасться повністю захопити цей регіон, передають Патріоти України.

За його словами, якщо станеться так, що росіяни захоплять Луганську область, то вони продовжать займатися іншими регіонами України, які вони вже частково окупували. "Вони продовжать займатися Донецькою, Запорізькою, Дніпропетровською, Херсонською та Миколаївською областями", – вважає Данілов.

Він наголосив, що війна – це складний процес. Секретар РНБО додав, що якщо хтось вважає, що до війни можна повністю підготуватися, то це хибна думка про сучасні війни.

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...