Данці-русофоби: Росії дозволили будувати "Північний потік-2" на дуже небезпечній ділянці

Дарма у Москві раділи, що нарешті отримали дозвіл?

Місце, де Датське енергетичне агентство дозволило побудувати ділянку кремлівського газопроводу «Північний потік-2» (на південний схід від Борнхольму в Балтійському морі) має «сумнівну» репутацію, передають Патріоти України.
Як повідомляє військово-політичний оглядач «Інформаційного опору» Олександр Коваленко, після Другої світової в цьому районі було затоплено чотири радянських корабля з хімічною зброєю на борту (близько 15 тисяч тонн), а радянський флот здійснив неконтрольований скид 8 тисяч тонн хімічних боєприпасів.
За інформацією експерта, через багато років місцеві рибалки продовжують знаходити смертоносні боєприпаси. Так, згідно зі звітом Гельсінської Комісії, у 2005 році на схід від Бронхольму рибалки чотири рази знаходили боєприпаси з іпритом вагою по 105 кг.

«Более чем уверен, что „Северный поток 2“, помимо проблемы с энергетическими директивами Евросоюза, будет сопровождать и высокая вероятность напороться на эхо из прошлого. Как-никак, а благодаря советской власти, которую так чтят и превозносят в РФ, он будет проложен в не таком уж и „безопасном“ районе, а возможно и самом взрывоопасном во всей Балтике», — пише Коваленко і додає: «И на этом фоне интересен ответ на вопрос, неужели именно этот участок маршрута был одобрен Датским энергетическим агентством из-за его мнимой „безопасности“, или датчане латентно продолжают „русофобствовать“?»

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...