Данілов розповів, чому під санкції РНБО потрапили чеченські добровольці російсько-української війни

Олексій Данілов заявив, що у санкційних списках РНБО не буває випадкових людей. За словами політика, ці списки заздалегідь перевіряють та верифікують на території різних країн, зазначають Патріоти України.

Секретар Ради нацбезпеки і оборони Данілов зауважив: у санкційні списки потрапляють виключно за скоєння різноманітних злочинів.

Жодна випадкова людина не може потрапити у санкційні списки,
– запевнив Данілов.

За що добровольці потрапили у список

Данілов заявив, що один із цих людей є причетним до пограбування ювелірної крамниці у Києві. Під час інциденту вбили охоронця. Ще один чоловік наразі перебуває у СІЗО. Окрім того, 2 людей проходять по карних справах.

Поява ветеранів АТО у санкційному списку: головне

  • Володимир Зеленський 21 травня увів в дію рішення РНБО про санкції проти "злодіїв у законі".
  • У санкційному списку опинилися 650 юридичних та фізичних осіб.
  • Згодом стало відомо, що у списку опинилися бійці добровольчого батальйону імені Шейха Мансура. Згодом нардепка Олександра Устінова повідомила, що комітет з питань правоохоронної діяльності під час закритого засідання заслухає відповідну доповідь від МВС.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...