"Дармоїди": Названо прізвища депутатів, які пропустили майже всі голосування в Раді за сесію

За даними Комітету виборців України, за час роботи другої сесії Верховної Ради чотири депутати пропустили 90% засідань. У КВУ повідомили, що серед цих депутатів - Антон Яценко з групи За майбутнє, Вадим Столар і Юрій Солод з ОПЗЖ, а також позафракційний Андрій Деркач, передають Патріоти України.

Так, за п’ять місяців роботи Яценко натиснув кнопку для голосування тільки 89 раз або взяв участь в 4% голосувань. Це найнижчий результат серед усіх народних депутатів. Столар взяв участь в 129 голосуваннях або в 7%. Також в 7% голосувань взяв участь Солод. Деркач проголосував у 8% випадків. Всього в ВР є 58 народних депутатів, які взяли участь в менш ніж половині голосувань Ради за сесію.

Водночас частина депутатів голосували майже завжди, взявши участь в близько 100% голосувань. Найвищі показники голосувань серед народних депутатів у Олега Воронька зі Слуги народу, який взяв участь в 99,39% голосувань Ради. Усього 28 народних депутатів взяли участь у 95% і більше голосувань Ради за сесію.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...