"Дари данайців": У Кривому Розі влада дивним чином "потурбувалася" про літніх людей (фото)

Пенсіонери в Україні щоразу не стримують радості через «дбайливість» української влади, яка не стомлюється щиро турбуватися про найбільш вразливий прошарок населення. Зокрема в Кривому Розі нещодавно виконком роздав людям цибулю. Про це повідомили на сторінці «Блог Кривого Рогу» у Facebook, передають Патріоти України.

Виконком вирішив здійснити «акт щедрості», пороздававши пакунки з їстівними дарами. На фото видно, що очі літніх людей сяють від щастя, адже такі «дари данайців» – справжня знахідка та неабиякий витвір фантазії. Додамо, що такий потужний крок вчинив виконавчий комітет Саксаганської районної ради, спільно з благодійним фондом «Добро+ДІЙ». Залишається лише здогадуватись, чи це такий вишуканий спосіб принизити людей чи просто «свята простота», яка межує з недолугістю.

Додамо, що ціна на цибулю в Україні з травня 2019 року по червень 2021-го знизилася у десять разів, з 33 до 3−4 грн за кг. Виробники відчувають серйозні проблеми з реалізацією запасів цибулі врожаю 2020 року. У 2021 році сезон ранньої цибулі рекордно затримався, що вплинуло на ціни.


Росія готує наступ влітку: Експерт назвав міста, які хочуть захопити окупанти

четвер, 18 квітень 2024, 9:23

Армія Російської Федерації влітку спробує розвинути свій наступ на двох основних напрямках у Донецькій області: на Костянтинівку-Краматорськ і на Покровськ. Таку думку в ефірі FREEДОМ висловив військовий експерт Сергій Грабський, передають Патріоти Укр...

Обстріли лише посиляться? Росія намагається змусити українців покинути друге за величиною місто, - Bloomberg

четвер, 18 квітень 2024, 9:14

Майже ніхто не прогнозує, що російським силам вдасться захопити Харків найближчим часом. Як пише Bloomberg, українські та західні офіційні особи розглядають посилений обстріл Росією міста Харкова як спосіб змусити мирних жителів евакуюватися, передают...