Дати право на вибіркову кару: Зеленський хоче винести на референдум питання про статус олігархів в Україні

Гасло "друзям - все, ворогам - закон" в Україні має шанси вийти на новий рівень. Адже всі українці проти олігархії, як може призначати олігархами та неолігархами одна особа? Правники кажуть - це диктатура

Хто олігарх, а хто ні замість суду визначатиме РНБО. Отже президент Зеленський. Допоможемо на референдумі?Президент України Володимир Зеленський заявив, що має намір винести питання про статус олігархів в Україні на всеукраїнський референдум. Він підкреслив, що це може бути єдине питання, яке буде обговорюватися за допомогою референдуму. Про це гарант Конституції заявив в ефірі " Україна 24", зазначають Патріоти України.

"До тих, хто спробує зламати депутатів, у мене буде одне питання. І це питання про статус олігархів, яке буде винесено на всеукраїнський референдум. Це питання буде першим, а для когось можливо останнім",- підкреслив президент.

Він також додав, що законопроект про олігархів демонтує ставлення України до олігархічної системи.

"Не можна володіти депутатами, міністрами, або будь-якими чиновниками. Цей законопроект демонструє наше ставлення до олігархічної системи. У нас є олігархи, вони впливають на політику, але цього більше не буде", - заявив Зеленський.

Нагадаємо, раніше Зеленський вніс до парламенту законопроект про олігархів. У документі йдеться, що рішення про внесення особи до реєстру олігархів буде приймати РНБО.

У парламенті прокоментували внесений президентом Володимиром Зеленським законопроект про олігархів. У фракціях і групах кажуть, що ще не ознайомилися з усіма положеннями документа, але водночас висловлюються про нього з критикою.


Розгром ворога під Новомихайлівкою був феєричним: Як БТРи окупантів злітали в повітря (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 7:56

Десантники 79-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ показали чергове відображення російського штурму в районі Новомихайлівки, передають Патріоти України. На кадрах показано невдалу спробу росіян здійснити швидкий штурм позицій українських захисників...

Готують наступ? Росія створила нове угруповання військ - де воно діє

вівторок, 16 квітень 2024, 7:49

Окупаційні війська Росії створили нове угруповання "Сєвєр", яке вже виконує бойові завдання на Бєлгородському напрямку. Вперше про "Сєвєр" згадали у зведенні Міноборони РФ 14 квітня, передають Патріоти України. "Інформаційний спротив" повідомив, що угр...