Дав ляпаса, а потім плюнув в обличчя: Як та за що Янукович помстився пропагандисту Кремля Соловйову

Експрезидент-утікач довго чекав на слушний момент, щоб помститися російському пропагандисту.

Експрезидент України Віктор Янукович, який із лютого 2014 року переховується в Росії, дав ляпаса і плюнув в обличчя російському пропагандисту Володимирові Соловйову. Про це виданню "ГОРДОН" повідомило джерело, яке стало свідком бійки, передають Патріоти України.

За його словами, інцидент стався наприкінці минулого тижня в закритому ресторані на Рубльовці. "Янукович і Соловйов відпочивали в різних компаніях. Коли всі дуже добре випили, Янукович встав, підійшов до столу, де сидів Соловйов, і почав голосно з'ясовувати стосунки", – розповів співрозмовник.

Він стверджує, що експрезидент-утікач ударив Соловйова по щоці, а потім плюнув в обличчя. Після цього їх розняли друзі. Причиною конфлікту, сказав співрозмовник, стало висловлювання Соловйова в програмі, яка вийшла в листопаді 2018 року. Тоді пропагандист заявив, що "Янукович не президент, а нікчема". "Я його критикував так, що йому мало не здалося. Він телефонував мені, скаржився", – розповідав Соловйов.

Джерело: Гордон

ЗСУ успішно полюють на російські "Буки": Стало відомо, скільки противник втратив за місяць

неділя, 5 травень 2024, 10:56

Українські захисники розпочали своєрідне полювання на російські зенітні комплекси "Бук". Лише за останній місяць бійцям Сил оборони вдалося знищити щонайменше шість комплексів цього типу, тож окупанти втрачають на фронті більше систем ППО, ніж можуть в...

Новий злочин ворога, ще й на Великдень: Окупанти вгатили по Одещині "Іскандером" - є пошкодження та потерпілі

неділя, 5 травень 2024, 10:54

Окупаційні війська Росії протягом минулої доби здійснили ракетний удар по Одещині крилатими ракетами, імовірно "Іскандер-К". Про це повідомили Сили оборони півдня, передають Патріоти України. Відомо, що внаслідок удару поранено чотири особи, пошкодже...