Дав привід для нових чуток: Путін скасував другу поїздку за тиждень, - The Sun

Російський диктатор Володимир Путін скасував другий офіційний візит за тиждень, що викликало нові чутки про його проблеми зі здоров’ям. Про це пише британський таблоїд The Sun у середу, 28 грудня, передають Патріоти України.

Глава кремлівського режиму відмовився від візиту до Пскова, де мав приїхати на завод Титан-Полімер і зустрітися з місцевим губернатором, нібито через нельотні умови. При цьому, як повідомляє російське Агентство, адміністрація міста вдень звітувала про хорошу погоду, а переважна більшість літаків вилетіли у Псков з Санкт-Петербурга, де, за офіційними даними, перебуває Путін, за розкладом.

Минулого тижня російський диктатор в останню мить скасував візит у Нижній Тагіл (там розташований Уралвагонзавод) і натомість приїхав до Тули, яку очолює його колишній охоронець Олексій Дюмін. The Sun зазначає, що за кілька днів у Москві помер спецпредставник Уралвагонзаводу та колишній головнокомандувач сухопутними військами країни-терориста генерал Олексій Маслов.

Наприкінці 2022 року Путін відмовився від кількох важливих публічних виступів, включно зі зверненням до ради федерації РФ та підсумковою пресконференцією. Це спричинило хвилю публікацій у таблоїдах про проблеми зі здоров’ям диктатора.


Не хочуть вмирати за Путіна: Британська розвідка назвала кількість дезертирів, яких РФ засудила з 2022 року

середа, 24 квітень 2024, 10:49

З початку "часткової" мобілізації у вересні 2022 року Росія засудила 7400 окупантів, яких підозрюють у дезертирстві. Про це повідомляє міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. За даними російської медіагрупи "Медіазона", у бер...

Ворог влаштував "полювання": Стало відомо, куди війська РФ влучили в Одесі

середа, 24 квітень 2024, 10:37

Армія РФ вранці 24 квітня завдала удару по місцю зберігання виведеної з ладу автомобільної техніки у місті Одеса, військовослужбовці не постраждали, передають Патріоти України. Дослівно: "Російська Федерація завдала удару по місцю зберігання виведеної ...