Дав себе умовити власному керівництву: "Слуга народу" Мотовиловець попросив вибачення у нардепки "Європейської солідарності"

Після 10-денних роздумів, вмовлянь та "віднєкувань" 38-річний київський інтелігент погодився спуститись у власному его до можливості вибачитись перед жінкою за неджентльменську поведінку

Народний депутат від “Слуги народу” Андрій Мотовиловець попросив вибачення у колеги з “Європейської солідарності” Марії Іонової за інцидент, що стався в Раді 3 липня, зазначають Патріоти України.

“У п’ятницю сталася прикра подія – під трибуною була штовханина, і я прошу вибачення у Марії Миколаївни Іонової за те, що торкнувся вашої руки. Прошу мені вибачити”, – сказав Мотовиловець з трибуни Ради на позачерговому засіданні 13 липня.

Нардеп також зазначив, що парламентську трибуну досить часто використовують для політичного тиску, образ і т. д., і роблять це досвідчені політики.

“Я не хочу бути досвідченим політиком, я хочу бути ефективним політиком. Наше завдання – приймати закони, писати їх і працювати. Прошу прийняти мої вибачення”, – сказав “слуга народу”.

У свою чергу співголова фракції партії “Європейська солідарність” Ірина Геращенко зазначила, що Іонова зараз у відрядженні, але слухає трансляцію засідання. “Вона і наша політична сила приймають ці вибачення”, – зазначила Геращенко.

Окупанти прорвалися в Красногорівку, але ЗСУ заблокували штурмові групи - речник ОСУВ "Хортиця"

середа, 8 травень 2024, 23:17

Збройні сили України заблокували штурмові групи російської армії, які прорвалися у місто Красногорівка Донецької області. Про це розповів речник оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця» Назар Волошин в ефірі Армія TV, передають Патріоти Ук...

"Ще не пізно...": Адмірал НАТО прокоментував просування росіян на фронті

середа, 8 травень 2024, 23:08

Попри просування російських сил на полі бою Україна все ще може виграти війну. Про це заявив голова Військового комітету НАТО адмірал Роб Бауер в інтерв'ю бельгійському мовнику VRT, передають Патріоти України. Бауера вважає, що для України «ще не пізно...