Дав точну наводку: На Миколаївщині окупанти обстріляли шпиталь, де напередодні піарився "слуга народу"

Народний депутат від партії "Слуга народу" Ігор Негулевський невдало попіарився у військовому мобільному шпиталі в Миколаївській області. Через кілька днів російські війська зруйнували шпиталь крилатими ракетами. Про це пише видання "Дніпровська панорама", передають Патріоти України.

ЗМІ наводить скриншот посту нардепа у Facebook, у якому Негулевський точно повідомив, де саме розташований мобільний шпиталь. Так, 3 червня нардеп похвалився, що за допомогою Нідерландів йому вдалося відкрити польовий шпиталь на базі Баштанської районної лікарні. А вже у ніч із 6 на 7 червня російські окупанти випустили три ракети по стадіону, де розміщувався шпиталь, та ще одну по районній адміністрації.

"Внаслідок ракетного обстрілу загинуло та постраждало багато людей. Унікальне обладнання шпиталю геть повністю знищено", – пише видання. Після того, що сталося, в соціальних мережах піднявся скандал. Тоді нардеп відредагував свій пост, прибравши рядок із місцерозташуванням мобільного шпиталю, і закрив коментарі.

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...

"Бамблять" своїх: Російська авіація скинула ракету X59 на Бєлгородську область

вівторок, 23 квітень 2024, 10:53

У Бєлгородській області Росії біля села Красне в полі виявили ракету X59, передають Патріоти України з посиланням на ASTRA. Деталі: За інформацією російських журналістів, ракета "нештатно" зійшла за 92 км від кордону з Україною. Її знайшли 19 квітня....