Дав цікаві свідчення: Спецслужба затримала "екс-міністра ДНР" (відео)

Псевдопосадовець регулярно відвідував засідання «уряду ДНР» та брав активну участь у формуванні внутрішньої політики «профільного міністерства».

Контррозвідники Служби безпеки України у ході спецоперації вивели на підконтрольну українській владі територію одного з колишніх «міністрів вугільної промисловості» терористичної організації «ДНР». Про це повідомляє прес-служба СБУ, передають Патріоти України.

Оперативники та слідчі спецслужби встановили, що псевдопосадовець регулярно відвідував засідання «уряду ДНР» та брав активну участь у формуванні внутрішньої політики «профільного міністерства». Він, зокрема, здійснював регулювання діяльності підприємств вугільнодобувної промисловості та розподіл енергетичних ресурсів на тимчасово окупованих територіях Донецької області.

Після усунення з посади зловмисник розпочав у «ДНР» власний бізнес, намагався дистанціюватись від роботи в «уряді» псевдореспублики та розмірковував над поверненням на підконтрольну українській владі територію. Він повернувся у мирні райони України завдяки спецоперації, розробленій СБУ.

Вже третя атака за останній час: Безпілотник вдарив по ЗАЕС – МАГАТЕ

четвер, 18 квітень 2024, 23:50

Зранку 18 квітня дрон атакував навчальний центр Запорізької атомної електростанції. Про це повідомляє пресслужба Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ), передають Патріоти України. Повідомляється, що обійшлося без пошкоджень та людських жерт...

"Асоціації пацієнтів із психічними розладами вас не вистачає": Безугла показала свою повістку

четвер, 18 квітень 2024, 23:14

Одіозна нардепка Мар'яна Безугла продовжує виводити користувачів на емоції. Так, вона показала свою повістку. Про це народна депутатка Мар'яна Безугла написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. "Знайшла свою повістку", – написал...