"Давай по новой": Голова Харківської ОДА спародіював знаменитий ролик з Добкіним і Кернесом (відео)

Олексій Кучер на фоні синього екрану і в костюмі, ідентичному одягу Михайла Добкіна, читає пародійний текст, додаючи свої передвиборні обіцянки.

Голова Харківської обласної державної адміністрації та кандидат на посаду мера Харкова від партії "Слуга народу" Олексій Кучер знявся в ролику, який є алюзією на відеоролик п'ятнадцятирічної давності, де знявся ексголова ОДА Михайло Добкін і мер Харкова Геннадій Кернес. Відео опубліковано на YouTube-каналі Кучера, повідомляють Патріоти України.

У ролику можна побачити самого Кернеса, а також почути його частину розмови з оригінального відео. Тільки замість Добкіна йому відповідає Кучер. "Ну це просто якась пісна х...йня", – говорить Кернес. На що йому відповідає вже Кучер: "Геннадію Адольфовичу, куди поїхали? Ви вже по другому колу проїхали. Це кінцева, час на вихід".

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...

Довелося викликати підсилення: Українські прикордонники вступили в бій з російською ДРГ на Сумщині

четвер, 25 квітень 2024, 14:45

Українські прикордонники зіткнулися у бою з російською диверсійно-розвідувальною групою на Сумщині. Прикордонники виявили ворожу засідку з понад десятком диверсантів на одному з напрямків. Про це повідомили у Держприкордонслужбі. Під час стрілецького б...