"Давайте ще, окупанти!": Бійці ООС збили російську "пташку" над своїми позиціями

З початку 9 грудня на Донбасі російські окупаційні війська шість разів порушили режим припинення вогню. Поблизу Авдіївки українські військовослужбовці збили російський безпілотник, повідомляють Патріоти України з посиланням на командування операції Об'єднаних сил.

Поблизу Талаківки проросійські бойовики вдвічі провокували українських військових вогнем з гранатометів різних систем. Станкові гранатомети окупанти застосували і біля Авдіївки, а для коригування вогню застосували квадрокоптер, який запустили зі сторони Мінерального. В результаті ворожих обстрілів українські військові не постраждали.

"Всього декілька пострілів зі стрілецької зброї знадобилося українським воїнам, аби збити БПЛА противника після перетину лінії розмежування", - додали у штабі.

Крім того, поблизу Водяного та Луганського зафіксували факти укріплення позицій бойовиками. Біля Луганського найманці під час інженерних робіт здійснили три підриви з використанням зарядів розмінування.

Сі Цзіньпін танцює на краю прірви: Китай збільшив експорт до РФ сировини для виробництва боєприпасів - ЗМІ

п’ятниця, 17 травень 2024, 2:35

У Пекіні лише кілька місяців, щоб довести Заходу лояльність справі миру і заморозити поставки Москві засобів, що дають змогу підтримувати війну. Китай різко збільшив експорт до Росії нітроцелюлози, яку можна використовувати для виробництва боєприпасів....

Наступальна операція в лісі - надскладна бойова робота: Азов показав процес захоплення російських позицій у Серебрянському лісі на Луганщині (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 1:45

Воїни бригади "Азов" показали відео штурму російських позицій у Серебрянському лісництві. . "Це відео про справжні бої у лісах Кремінної. Документальні кадри усіх етапів роботи штурмових груп: від стройового огляду і приготувань, артпідготовки і почат...