"Давай за мною, валенок": Як український дрон привів "вагнерівця" у полон (відео)

ПВК Вагнера воює проти України - дрон здав завербованого в'язня у полон: відеоУкраїнський дрон зробив добру справу - допоміг "вагнерівцю" здатися у полон. Він супроводжував окупанта до наших воїнів. Відповідне відео опублікував волонтер Сергій Притула. Цими кадрами з ними поділився К2 54 ОМБр, передають Патріоти України.

Завербовані "кухарем Путіна" Євгенієм Пригожиним в'язні, які відбували покарання за різні злочини, воюють на Донеччині. Однак один з підрозділів повністю розгромили.

Одному з "вагнерівців" вдалося вижити і він вирішив здатися – підняв руки та білий прапор. До нього підлетів український дрон, який привів окупанта до наших воїнів. Так дрон здав ворога у полон.

"Дякую за контент підрозділу К2 54 ОМБр. Звитяжні хлопці, яким ми з вами системно допомагаємо – транспортом, зв’язком, дронами та оптикою! Будемо допомагати більше – буде більше полонених та вбитих окупантів", – написав Сергій Притула.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...