"Давайте без істерик": Депутат від "Слуги народу" Потураєв - про створення органу за участю "ЛДНР"

За словами Микити Потураєва, ніхто миритися з Росією не буде, поки та не поверне Україні окуповані території.​

Микита Потураєв. Фото: ТСН.

Зустріч глави Офісу президента України Андрія Єрмака і заступника глави Адміністрації президента Російської Федерації Дмитра Козака в Мінську не означає здачу нашої країни Кремлю. Так написав на своїй сторінці в "Фейсбук" народний депутат України, член фракції "Слуга народу" Микита Потураєв, передають Патріоти України.

За його словами, "війна не передбачає і не прощає емоційних рішень". Ніхто миритися з Росією не буде, поки та не поверне Україні окуповані території. "Ось тільки давайте без істерик, теорій зрад та заколотів.
Послухаємо спокійно Андрія Єрмака, і виважено будемо визначати свої позиції. Війна не пробачає емоційних рішень. А війна з Росією триває - хай би що не написали та прийняли у Мінську. І жоден вірус або карантин не зупинить українців - включно з народними депутатами всіх, крім однієї, фракцій - у разі загрози незалежності, суверенності та територіальній цілісності. Ніхто Україну не «здасть» - ні Президент, ні Верховна Рада, ні Уряд, ні військо, ні суспільство", - написав Потураєв.

Раніше повідомлялося, що група депутатів від "Слуги народу" звернулася до Зеленського з жорсткою вимогою через фактичну легітимізацію терористів "Л/ДНР". Одним із підписантів звернення був Микита Потураєв.

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...

Втричі більше ніж зазвичай: США оголосили великий пакет військової допомоги Україні

четвер, 25 квітень 2024, 5:25

Міністерство оборони США 24 квітня оголосило про виділення пакета військової допомоги Україні загальною вартістю 1 мільярд доларів – першого відтоді, як Конгрес ухвалив додаткове фінансування для допомоги іноземним союзникам. "Це оголошення є 56 транше...